Kalle Harmaala

PERTTI LAPPALAINEN

Liikuntatieteilijä, yleismies, valmentaja

Itse Liikunnalle.fi-kurssin käyneenä Pertti tietää, mitä valmennukselta odotetaan ja millaisia etuja kurssin kanssa valmistautuminen antaa. Näin hän osaa myös kertoa, kuinka ottaa kurssista kaikki mahdollinen hyöty irti. Kun Pertti asettaa itselleen tavoitteen, hän myös saavuttaa sen. 

Pertti, tutummin "Pepe" on Liikunnalle.fi some-tiimin aivot sekä kädet. Hän pyrkii tuottamaan mahdollisimman laadukasta materiaalia valmennettaville sekä hakijoille, jotta he pystyisivät parhaalla mahdollisella tavalla valmistautumaan pääsykokeisiin. Pepellä on kyky saada oma intohimonsa asioiden tekemiseen tarttumaan myös muihin. Hän viljelee koko ajan uusia ideoita, jotta Liikunnalle.fi olisi entistä laadukkaampi kokonaisuus. 

Yhtenä suurimmista saavutuksistaan savolaistaustainen oman elämänsä huippukokki pitää äidinkielen ylioppilaskirjoitusten Laudatur -arvosanaa. Tätä taitoaan sekä kokemustaan terveystiedosta hän hyödyntää ohjeistaessaan valmennettavia kohti aineistokoetta. Pertillä on kyky auttaa valmennettavaa saamaan aineistokokeestakin tarvittavat pisteet, jotta sisäänpääsy liikuntatieteelliseen mahdollistuu.

Pertti on mukana myös kirjallisen kokeen valmennustiimissämme luennoimassa vaikeatkin artikkelit selkokielisiksi ja selvittämässä mutkikkaimmatkin syy-seuraussuhteet ymmärrettäviksi. Pepen erittäin selkeä ulosanti sekä esiintymistaidot, unohtamatta väsynyttä huumoria, tekevät hänestä korvaamattoman valmentajan niin hakijalle kuin Liikunnalle.fi-tiimillekin. 

Vapaa-ajallaan Pertti tykkää pitää itseään kunnossa hiihtämällä sekä treenamalla kohti sulkapallon veteraanien MM-kisoja. Pepe tunnetaan kavereiden kesken melkoisena some-persoonana, jonkamoista ei ihan helpolla löydy. Ja ehkä ihan hyvä niin...