Lasse Hytönen

LASSE HYTÖNEN

Valmentaja, fysioterapeutti

Lasse on vuonna 2016 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta valmistunut fyisioterapeutti ja ammattivalmentaja. Lassella on pitkä kokemus telinevoimisteluvalmennuksesta ja nyt hän pääseekin toteuttamaan unelmaansa täysipäiväisenä ammattivalmentajana yhdessä Suomen menestyneimmässä voimisteluseurassa, Jyväskylän voimistelijoissa.

Seurassa tehtävän valmennustyön lisäksi Lasse toimii maajoukkuevalmentajana alle 14-vuotiaiden maajoukkueryhmässä sekä TeamGym -maajoukkueen fysioterapeuttina.

Valmentaminen on Lasselle intohimo ja valmentajana Lassen tavoitteena onkin valmentaa telinevoimistelun arvokisamitalisti Jyväskylään! 

Liikunnalle.fi -tiimiin Lasse tuo rautaista ammattitaitoa urheilivalmennuksen maailmasta sekä jokaiselle hakijalle arvokasta tietoa kehonhallintaa vaativien liikkeiden sekä liikesarjojen opetteluun. Lassen valtavasta liikepankista löytyy kikat ja niksit liikkeen kuin liikkeen opetteluun! Ammattivalmentajana Lasse ymmärtää eri tasoisten oppijoiden tarpeet sekä taidonoppimisen vaatimat harjoitusmäärät pääsykokeita ajatellen. Lasse kannustaakin jokaista hakijaa aloittamaan pääsykokeisiin valmistautumisen kehonhallinan harjoittelulla, sillä se takaa taitopohjan, joka helpottaa myös monen muun lajin oppista matkalla kohti unelmien opiskelupaikkaa!

 Lassen oppiin pääset Valmennusohjelmassa vaikka heti! Lasse toimii liikuntakokeiden verkkovalmenuksemme voimisteluosuuden vastuuvalmentajana yhdessä Erikin kanssa.