Erik Niemi

ERIK NIEMI

Valmentaja, fysioterapeutti

Erik on valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2019 ja toimii tällä hetkellä telinevoimisteluvalmentajana Jyväskylän Voimistelijoissa. Telinevoimistelun lisäksi Erik valmentaa myös CrossFit 40100- salilla, joten valmennuskokemusta löytyy monipuolisesti kaiken kaltaisten urheilijoiden ja asiakkaiden parista.

Erikiltä löytyy vankkaa osaamista kehonhallinnan ja voimistelutaitojen opettamiseen ja hän on kilpavoimistelijoiden valmennuksen lisäksi ollut jo monta vuotta mukana aikuisten harrastevoimistelutoiminnassa ja häneltä löytyykin vinkit ja ohjeet voimistelutaitojen opettamiseen myös niille, jotka ovat uusia lajille. Erikin tavoite valmentajana on saada sinut valmennettavana ymmärtämään miten voit parhaiten toteuttaa omaa voimisteluharjoitteluasi pääsykokeisiin, jotta harjoittelulla on selkeä tavoite ja suunta.

Erikin oppiin pääset Valmennusohjelmassa vaikka heti! Erik toimii liikuntakokeiden verkkovalmennuksemme voimisteluosuuden vastuuvalmentajana yhdessä Lassen kanssa.