Joel Wenning

JOEL WENNING

Liikuntatieteilijä, urheilija, valmentaja

Joel on liikuntatieteilijä, urheilija ja ikäänsä nähden hänet on keitetty monessa liemessä. Joel aloitti liikuntabiologian opintonsa 2016. Ennen opintojaan liikuntatieteellisessä Joel kävi laajentamassa käsitystään liikuntakentästä Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Vierumäellä.

Joel toimii liikunnalle.fi :n jylläävänä moottorina sekä kirjallisen kokeen valmennuksissa että palloilun vastuuvalmentajana liikuntakokeiden valmennuksessa ja harjoituspääsykoepäivissä. Lisäksi Joel on osa liikunnalle.fi :n ydintiimiä hoitaen valmennettaviemme päivittäisvalmennusta ja tuoden jatkuvasti uusia ideoita valmennustoimintaan.

Liikunnalle.fi :n kirjallisen kokeen valmennuskursseille Joel tuo tietoa eritysesti liikuntabiologian tutkimuksista. Joel pyrkii käytännön esimerkkien avulla selittämään vaikeatkin termit ja hahmottamaan rautalangasta vääntäen mutkikkaatkin kokonaisuudet. Hän tietää mitä kirjallisessa kokeessa menestyminen vaatii ja kuinka päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. 

Joel on kiinnostunut kaiken tyyppisen toiminnan tehostamisesta, liiketoiminnasta ja ihmisen liikkumiseen vaikuttavista tekijöistä. Hän haluaa tuoda tuoretta tutkittua tietoa päivittäiseen valmennukseen, uskomusten ja totuttujen tapojen sijaan. Joel pyrkii aina kehittämään itseään, mikä näkyy hänen kurinalaisuudessa ja intohimossa tehdä asioita täysillä.

Joel vastaa liikunnalle.fi:n palloiluvalmennuksesta yhdessä aisapariensa Jaakko Alasen ja Piia Salon kanssa. 

Opiskeluiden ja työn ulkopuolella Joel viettää aikansa pitkälti salibandyn ja leijalautailun parissa. Joel on aina positiivisesti liikenteessä, mikä ei jää keneltäkään huomaamatta.