Pääsykoevalmistautuminen alkaa!

Olemme aina rakentaneet valmennuksemme hakija edellä. Pyrkimyksemme on ollut luoda parhaiten hakijaa sen vuoden pääsykokeissa ja vallitsevissa olosuhteissa palveleva ratkaisu. Tällä tavoin olemme vuosien saatossa auttaneet jo satoja hakijoita saavuttamaan opiskelupaikan Suomen ainoasta liikuntatieteellisestä tiedekunnasta. Syksy tulee, joten on jälleen aika laittaa kaikki peliin ja aloittaa unelmien tavoittelu. Kokonaisvaltaisemmin kuin koskaan aiemmin.

Tänä vuonna tarjoamme jotain vielä tehokkaampaa kuin koskaan ennen. Kesän kehitystyön tuloksena rakensimme konseptin, jossa valmistaudut parhaalla mahdollisella tavalla joka päivä tuleviin pääsykokeisiin, etkä missään vaiheessa projektia jää yksin. Näin huomioimme myös epävarman ja vaikeasti ennustettavan koronavirustilanteen nyt ja tulevaisuudessa. Valmennusohjelma 2.0:ssa valmistaudut pääsykokeisiin missä ja milloin tahansa Suomen parhaiden valmentajien ollessa arjessasi koko ajan läsnä. Miten tämä sitten käytännössä tapahtuu?

Valmennusohjelma 2.0

Kokonaisvaltainen konseptimme mahdollistaa sinulle samaan aikaan varman ja tehokkaan tavan valmistautua unelmasi saavuttamiseen. Jotta pystymme takaamaan tämän, Valmennusohjelma 2.0 on verkkovalmennuskokonaisuus, jollaista ei ole koskaan ennen nähty. Olemme tehneet verkkovalmennukseen pohjautuvaa pääsykoevalmennusta aina vuodesta 2013 lähtien, joten verkkovalmennus on ollut aina tuntuva osa valmennustamme. Nyt hyödynnämme tätä kokemusta maksimaalisella tavalla.

Valmennus alkaa heti ilmoittauduttuasi mukaan, ja jatkuu aina viimeiseen pääsykoepäivään saakka. Valmennuksessamme kulkee rinnakkain ensimmäisen ja toisen pääsykoevaiheen valmistautuminen. Ensimmäisen vaiheen kirjallisessa kokeessa hakijaa testataan lukion pakollisen terveystiedon kurssin oppimäärässä ja koetilanteessa jaettavalla aineistolla sekä päättelykykyä vaativilla tehtävillä. Kokeeseen valmistamme sinua seuraavasti: Sinulla on käytössäsi kattava verkko-oppimisympäristömme, jossa on runsaat ja monipuoliset materiaalit terveystietoon sekä mahdollisia vaihtoehtoja koetilanteen aineistoiksi. Pääset myös harjaantumaan erilaisissa ongelmanratkaisutehtävissä ja avoimissa kysymyksissä sekä vastaamaan harjoituskokeisiin.

Tämän lisäksi tapaat kirjallisen kokeen vastuuvalmentajamme 4 kertaa ennen ensimmäisen vaiheen koetta verkkopalaverien muodossa oman pienryhmäsi kanssa. Näissä tapaamisissa pureudutte tarkemmin niin terveystiedon kurssin sisältöihin kuin kokeen luonteeseen laajemminkin. Valmennuksessamme on myös foorumi, jossa voit esittää kysymyksiä valmentajallemme kellon ympäri.

Toisen vaiheen soveltuvuuskokeisiin satsaaminen alkaa niin ikään heti päivästä yksi alkaen. Saat käyttöösi laajan verkko-oppimisympäristömme, jossa pääset käsiksi monen tunnin laji- ja harjoitevideopankkiin, harjoitusohjelmiin, jokaisen pääsykoelajin kirjallisiin suoritusohjeisiin sekä toisen vaiheen aineistokokeen sekä opetustuokion materiaaleihin. Tämän lisäksi tapaat eri lajiemme huippuvalmentajia yhteensä 18 kertaa matkallasi pääsykokeisiin videotapaamisissa, joissa valmentaudut, analysoit ja kehityt yhdessä valmentajan ja pienryhmäsi kanssa. Ryhmän tuki on aina ollut kehuttu ja keskeinen voimavara valmennuksissamme ja haluamme pitää tästä kiinni.

Pääsykokeiden lähestyessä keväällä saat kokemusta myös toisessa vaiheessa sinua odottavasta haastattelusta demohaastattelun muodossa. Voit myös milloin tahansa esittää kysymyksiä valmentajillemme ja näin olla koko ajan varma omasta arjen tekemisestäsi.

Summa summarum

Tavoitteenamme on joka vuosi ollut luoda valmennus, jossa arjen tekeminen on mahdollisimman tehokasta, sillä se on pääsykokeissa menestymisen kannalta ratkaisevinta. Sinulla on reilusti yli 200 päivää aikaa valmistautua loppuelämäsi kannalta käänteentekeviin pääsykoepäiviin. Valmiutesi onnistua määrittelee se, mitä teet näiden satojen päivien aikana ja miten käytät kaiken tuon käytössäsi olevan ajan. Ei se, mitä teet kahden, kolmen tai neljän päivän aikana keväällä.

Nyt sinulla on mahdollisuus valmistautua juuri itsellesi sopivalla tavalla pääsykokeisiin, ulkoisista olosuhteista välittämättä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, joudutko tapaamaan ihmisiä, liikkumaan isoissa ryhmissä tai matkustamaan toiselle paikkakunnalle. Voit keskittyä vain olennaiseen, eli kehittymiseen kohti pääsykokeita. Perjantaina 25.9. on aika aloittaa. Valmennusohjelma 2.0 on sinulle, joka et halua tinkiä unelmasi tavoittelusta.

Valmennusohjelma 2.0 on suunnattu liikuntapedagogiikkaa hakeville. Mikäli haet liikuntabiologiaa tai liikunnan yhteiskuntatieteitä, on meillä sinullekin ratkaisu. Tiedotamme lokakuun alussa kokonaisuuksista, jotka ovat suunnattu näitä ensisijaisesti hakeville.