Olympiavoittaja Marja-Liisa Kirvesniemi kannustaa nuoria jahtaamaan unelmiaan!

Liikunnalle.fi järjestää vuotuisen Inspiration Day -päivän lauantaina 25.11.2017 klo 11.00 alkaen. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän keskustassa, tarkemmin tapahtumapaikkana toimii Sokos Hotel Alexandra aivan kaupungin keskustassa.

Ilmaistapahtuman tarkoituksena on tarjota inspiraatiota ja uskoa omiin unelmiin jatko-opiskelupaikkaansa miettiville nuorille. Päivä on suunnattu liikuntatieteelliseen hakeville ja liikunta-alasta kiinnostuneille. Päivän anti keskittyy tavoitteen asetteluun, toiminta-suunnitelman luomiseen ja sen toteuttamiseen.

Olympiavoittaja Marja-Liisa Kirvesniemi: "Usko itseesi!"

Päivämme huipentuu kunniavieraan puheenvuoroon. Kukapa olisi parempi kertomaan unelmien saavuttamiseen vaadittavasta työstä kuin 100-vuotiaan Suomen yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä urheilijoista, Marja-Liisa Kirvesniemi! 3 olympiakultaa ja 15 olympia- ja MM-mitalia urallaan voittanut Marja-Liisa kantoi uransa alkuajat "ikuisen epäonnistujan" viittaa. Kuinka pettymykset käännettiin kolmen olympiakullan tuottaneeksi sensaatioksi Sarajevossa 1984? Mitä tämän päivän nuori voi oppia tästä päämäärätietoisuudesta omalla "olympiamatkallaan" kohti tavoitteitaan?

Työtä unelmien saavuttamiseksi

"Haluamme tarjota jatko-opintojaan miettiville nuorille vahvistusta omille unelmilleen. Suurtenkin unelmien saavuttaminen alkaa aina siitä ensimmäisestä askeleesta kohti tavoitetta. Tämä on mahtava ja harvinaislaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan yhden Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän urheilijan kokemuksia siitä, mitä menestys ja itsensä ylittäminen on häneltä vaatinut", toteaa liikunnalle.fi :n perustaja, toimitusjohtaja Kalle Harmaala. Päivä on osallistujilleen täysin ilmainen. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, sillä paikkoja on rajatusti. Varmista siis paikkasi syksyn inspiroivimmassa päivässä ja Ilmoittaudu nyt!

| 25.11.2017 | KLO 11.00 | SOKOS HOTEL ALEXANRDA | JYVÄSKYLÄ