Odotettu syksy on jälleen täällä – Valmennuksemme starttaa!

Kesän kehitystyö on takana ja liikuntatieteellisen pääsykokeisiin valmistautuminen on aika aloittaa! Viime vuonna muokkasimme valmennustamme aiempia vuosia enemmän. Etävalmennuskonseptimme osoittautui toimivaksi, joten sitä on syytä jatkaa – ja toteuttaa entistä useamman hakijan unelma!Tiesitkö, että kaikista syksyllä 2021 liikuntatieteellisessä aloittaneista liikuntapedagogiikan opiskelijoista 62% on käynyt valmennuskurssimme?

Pitkäaikainen ja monipuolinen valmistautuminen on aina ollut valmennustemme keskiössä. Viime vuoden kokemustemme perusteella nykyisellä valmennusohjelmakonseptilla tämä toteutuu maksimaalisesti. Hakijana sinulla on syksyllä aloittaessasi yli 200 päivää aikaa valmistautua loppuelämäsi kannalta käänteentekeviin pääsykoepäiviin. Mikä parasta, konseptimme avulla pystyt valmistautumaan laadusta tinkimättä pääsykokeisiin asuinpaikastasi riippumatta. Näin valmistautuminen muovautuu luonnolliseksi osaksi arkeasi.

Valmennusohjelman sisältö

Valmennus alkaa heti ilmoittauduttuasi mukaan, ja jatkuu aina viimeiseen pääsykoepäivään saakka.  Startti- ja välipalaverimme pitävät huolen siitä, että valmistautuminen lähtee tehokkaasti liikkeelle ja toiminnan taso säilyy läpi vuoden. Valmennuksessamme kulkee rinnakkain ensimmäisen ja toisen pääsykoevaiheen valmistautuminen.

Ensimmäisen vaiheen kirjallisessa kokeessa hakijaa testataan lukion pakollisen terveystiedon kurssin oppimäärässä ja koetilanteessa jaettavalla aineistolla sekä päättelykykyä vaativilla tehtävillä.

Kokeeseen valmistamme sinua seuraavasti: Sinulla on käytössäsi kattava verkko-oppimisympäristömme, jossa on runsaat ja monipuoliset materiaalit terveystietoon sekä mahdollisia vaihtoehtoja koetilanteen aineistoiksi. Pääset myös harjaantumaan erilaisissa ongelmanratkaisutehtävissä ja avoimissa kysymyksissä sekä vastaamaan harjoituskokeisiin.

Tämän lisäksi tapaat kirjallisen kokeen vastuuvalmentajamme 4 kertaa ennen ensimmäisen vaiheen koetta verkkoluentojen ja -ryhmätapaamisten muodossa ja pääset tutustumaan muihin hakijoihin. Näissä tapaamisissa pureudutte tarkemmin niin terveystiedon kurssin sisältöihin kuin kokeen luonteeseen laajemminkin. Valmennuksessamme on myös foorumi, jossa voit esittää kysymyksiä valmentajallemme kellon ympäri.

Toisen vaiheen soveltuvuuskokeisiin satsaaminen alkaa niin ikään heti päivästä yksi alkaen. Saat käyttöösi laajan verkko-oppimisympäristömme, jossa pääset käsiksi monen tunnin laji- ja harjoitevideopankkiin, harjoitusohjelmiin, jokaisen pääsykoelajin kirjallisiin suoritusohjeisiin sekä toisen vaiheen aineistokokeen, opetustuokion sekä haastattelun materiaaleihin.

Tämän lisäksi tapaat eri lajiemme huippuvalmentajia yhteensä 12 kertaa matkallasi pääsykokeisiin videotapaamisissa, joissa valmentaudut, analysoit ja kehityt yhdessä valmentajan ja pienryhmäsi kanssa. Ryhmän tuki on aina ollut kehuttu ja keskeinen voimavara valmennuksissamme ja tulemme aina pitämään siitä kiinni. Voit myös milloin tahansa esittää kysymyksiä valmentajillemme ja näin olla koko ajan varma omasta arjen tekemisestäsi.

Oikea hetki aloittaa on nyt

Valmiutesi onnistua määrittelee se, mitä teet satojen päivien aikana ennen pääsykokeita. Tuo käytössäsi oleva aika kannattaa keskittyä pääsykokeiden kannalta olennaisten asioiden tekemiseen. Valmennusohjelmamme takaa sinulle tämän. Kun käännämme yhdessä jokaisen kiven, ei h-hetkillä jää jossiteltavaa. Huomenna perjantaina 8.10. lyödään puut uuniin, jonka liekki ei pääse sammumaan. Hyppää mukaan, sillä unelmasi on toteuttamisen arvoinen.

Valmennusohjelman Super Early Bird -hintaisia 499€ paikkoja voimme tarjota vain 20:lle ensimmäiselle! Toimi siis nopeasti, sillä tarjoushintaiset paikat on viety joka syksy käsistä!
Liikuntabiologiaa ja liikunnan yhteiskuntatieteitä hakeville tarjoamme niin ikään huippulaadukasta valmennusta loka-marraskuusta alkaen. Valikoimaamme pääset tutustumaan tästä.