Lue 6 tärkeintä syytä osallistua kirjallisen kokeen valmennuskurssille. Näitä juttuja et halua missa

Kirjallisen kokeen materiaalit ilmestyvät huomenna ja vajaan kuukauden mittainen luku-urakka pääsykokeisiin alkaa rytinällä. Alle kuukaudessa tulee ottaa haltuun liikuntapedagogiikkaan, liikuntabiologiaan ja liikunnan yhteiskuntatieteisiin liittyvää materiaalia.

 

Valmennuskurssilla käymme kahdessa päivässä (yht. 16h) läpi yksityiskohtaisesti pääsykoemateriaalin keskeisimmät osiot. Kaikki luennot videoidaan ja opetusvideot ovat kurssilaistemme katsottavissa oppimisympäristössä heti valmennuskurssin jälkeen.

 

Kuusi tärkeintä syytä saapua valmennuskurssillemme:

1. Vaikeat osa-alueet selitetään ymmärrettävästi

Pääykoemateriaaleissa saattaa esiintyä esimerkiksi kuormitusfysiologiaa ja hermolihasjärjestelmän toimintaa, jotka ovat aihealueita joiden oppimiseen ei riitä vain se, että lukee ja lukee kirjaa, vaan asiat tulee aivan oikeasti ymmärtää. Kun opit ja ymmärrät, osaat myös viedä teoriaa käytäntöön ja osaat soveltaa tietotaitoa erilaisissa tilanteissa, eli erilaisissa koekysymyksissä.

2. Sinulla on mahdollisuus kysyä ja kuulet muiden esittämiä kysymyksiä

Yksi valmennuskurssimme kehutuimmista puolista on se, että pääsee ”vääntämään rautalangasta” ja kuulee muiden kysymyksiä ja niihin vastauksia. Tiesitkö, että kysymyksien esittäminen on myös tehokasta oppimisen kannalta? Oikeaa vastausta edeltävä ongelmanratkaisu jättää nimittäin huomattavasti pysyvämmän muistijäljen kuin esimerkiksi pelkkä tekstimassan lukeminen uudestaan ja uudestaan.

3. Valmennuskurssi tarjoaa opiskelijalle useita erilaisia tapoja oppia

Me ihmiset olemme erilaisia oppijoita. Joku oppii lukemalla, toinen kirjoittamalla ja kolmas kuuntelemalla. Valmennuskurssimme tarjoaa opetusta kaikissa eri kanavissa. Pääset nauttimaan hienosti sanottuna audiovisuaalisesta opetuksesta ja lisäksi saat käyttöösi tiivistelmät eri materiaaleista joita voit hyödyntää valmistautuessasi pääsykokeisiin.

4. Pureudumme opiskelu- ja vastaustekniikkaan

Monen pääsykokeeseen valmistautuvan opiskelutekniikat ovat jämähtäneet kivikaudelle. Helposti ajatellaan, että lukeminen uudestaan ja uudestaan on ainoa oikea tapa oppia ja painaa tieto mieleen, mutta tällöin ollaan menossa pahasti metsään. Me kerromme sinulle uusimmat ja tehokkaimmat opiskelumenetelmät, jotka perustuvat tiukasti tieteeseen. Nykyaikaiset tekniikat auttavat sinua saamaan paremman tuoton sijoittamallesi ajalle. Pääsykokeissa mitä todennäköisemmin kysytään monivalintakysymyksiä ja monivalintakysymykset ovat kaikessa yksinkertaisuudesssaan yllättävän monimutkaisia. Monivalintakysymyksien ja pisteytyksen kanssa on helppo astua miinaan, joten käymme huolellisesti vastaustekniikan läpi, jotta saat poimittua ylimääräiset pisteet talteen.

5. Koko valmennuskurssi on saatavilla verkossa kontaktiopetuksen lisäksi

Palautteen perusteella parasta kurssissamme oli kontaktipäivien lisäksi oppimisympäristön sisältö. Oppimisympäristössä pääset katsomaan opetusvideoita kaikista pääsykokeiden materiaaleista. Verkko-oppiminen on myös opiskelun kannalta äärimmäisen tehokasta. Verkko-opiskelussa saat itse päättää ajan jolloin opiskelet, mikä on tutkitusti oppimisen kannalta erittäin tuloksellista. Videoissa parasta on se, että voit käydä vaikean kohdan uudestaan ja uudestaan läpi. Oppimisympäristö ja opetusvideot ovat saatavilla kaikkialla missä on verkko käytettävissä - ja millä laitteella tahansa.

6. Oppiminen jatkuu kurssin jälkeenkin

Oppimisympäristön lisäksi valmennuskurssilaisillamme on oma Facebook -yhteisö, jossa opiskelu on jo alkanut ajat sitten. Facebookissa pääset lukemaan vanhoja kysymyksiä ja kysymään uusia aina pääsykoepäivään asti. Toisin sanoen huippukouluttajamme ovat käytössäsi aina ilmoittautumisesta pääsykokeisiin asti ja vaikeille kysymyksille löytyy varmasti vastaus osaavasta asiantuntijatiimistämme.

+ Opiskelu yhdessä tulevien opiskelukaverien kanssa on monin verroin hauskempaa kuin yksin puurtaminen! Hyvässä seurassa ja tunnelmassa saavutetaan myös parhaat oppimistulokset. Tervetuloa mukaan :)

Kirjallisen kokeen kiertueemme keväällä 2017:

Jyväskylä 8-9.4, Hotelli Cumulus

Helsinki 10-11.4, Keilaranta 8

Turku 12-13.4, Turun kylätalo

Sijoitus omaan tulevaisuutesi maksaa 399€.