Liikunnan soveltuvuuskokeet alkavat huomenna, oletko valmis?

Huomenna koittaa vihdoinkin se päivä, jota jokainen liikunnalle hakeva on odottanut koko kevään kuin terrieri tennispalloa —liikuntatieteellisen soveltuvuuskokeet vuosimallia 2016.

Soveltuvuuskokeet.. Itse tapahtuman nimikin jo antaa viitteitä siitä, mitä tuleman pitää ja missä tulee onnistua. Soveltuvuuskokeissa testataan Sinun valmiuksiasi ja motivaatiotasi liikunnan opettajaksi tai liikunta-alan ammattilaiseksi. Liikunta ja opettaminen ovat prioriteettilistan ykkösenä seuraavat kaksi päivää, ja vahvasti ovatkin.

Mistä tiedät olevasi valmis?

Nyt on viime silauksen aika. Enään on turhaa jakaa vinkkejä eri liikuntalajeihin, sillä se juna meni jo. Liikuntalajien harjoittelu vie aikaa ja vaatii tuhansia toistoja, ja juuri tästä syystä tämänkin kevään pääsykokeisiin alkoi valmistautuminen ensimmäisillä verkkovalmennuskurssilaisillamme jo viime syksynä.
Kun taidot ovat hyvin hallussa niin pystyt myös parempiin suorituksiin pääsykokeissa. Stressaat vähemmän ja pystyt keskittymään hetkeen ja itse suoritukseen. Tällöin tiedät olevasi myös valmis.

Kevään viimeisenä vinkkinä haluamme vielä kerran muistuttaa opetustuokiosta.

Huomio opetustuokioon

Opetustuokiossa sinulta testataan kykyä opettaa muita, toimia ryhmän edessä ja vakuuttaa niin muut hakijat kuin arvioitsijat.
Se vaatii paljon. Se vaatii Sinulta rohkeutta ja itseluottamusta. On kuitenkin huomattavasti helpompi luottaa itseensä kun tietää mitä tekee.

Tässä sinulle keypointit onnistuneen opetustuokion läpivientiin.

  1. Pyydä ryhmä riviin esittele itsesi ja opetettava asia

  2. Motivoi ja perustele

  3. Esittele opetettavan asian muutama ydinkohta

  4. Laita tekeminen reippaasti käyntiin, Keep it simple!

  5. Anna palautetta

  6. Vedä porukka kasaan ja tee napakka lopetus tuokiollesi

Mikäli menee metsään niin tule syksyllä mukaan meidän verkkovalmennuskurssille. Me puretaan opetustuokio osiin ja annetaan yksityiskohtaiset vinkit opetustuokiossa menestymiseen.

Verkkovalmennuksemme tavoitteena on ohjata Sinut kohti onnistunutta pääsykoevalmistautumista. Verkkovalmennuskurssimme lisenssi on elinikäinen, joten olet automaattisesti mukana seuraavanakin keväänä jos jokin meneekin pääsykokeissa pieleen.

 Tsemppiä tulevaan kahteen päivään!