Inspiration Day 2017 – psyykkinen valmentaja Aleksi Tossavainen opettamassa tavoitteiden asettamista

Liikunnalle.fi järjestää vuotuisen Inspiration Day -päivän lauantaina 25.11.2017 klo 11.00 alkaen. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän keskustassa, tarkemmin tapahtumapaikkana toimii Sokos Hotel Alexandra aivan rautatieaseman vieressä.

Ilmaistapahtuman tarkoituksena on tarjota inspiraatiota ja uskoa omiin unelmiin jatko-opiskelupaikkaansa miettiville nuorille. Päivä on suunnattu liikuntatieteelliseen hakeville ja liikunta-alasta kiinnostuneille. Päivän anti keskittyy tavoitteen asetteluun, toiminta-suunnitelman luomiseen ja sen toteuttamiseen.

Aleksi Tossavainen: Pienet asiat vaikuttavat suuren tavoitteen saavuttamiseen!

Psyykkinen valmentaja Aleksi Tossavainen Hidden Facor Oy:stä saapuu antamaan omat vinkkinsä tavoitteiden asettamiseen kohti pääsykokeita. "Valmennusfilosofiani psyykkisenä valmentajana, pohjautuu kokemuksiini opettajana sekä fysiikka- ja psyykkisenä valmentajana ja koen, että ihmisen näkeminen kokonaisuutena on tekemisen lähtökohta. Pääsykokeet ja jatko-opiskelupaikan saavuttaminen haluamastaan opinahjosta on yksi nuoren ihmisen tulevaisuutta eniten määrittävistä tekijöistä. Sillä on erittäin pitkäkantoiset vaikutukset koko loppuelämään. Tavoiteltaessa opiskelupaikkaa niinkin kilpaillusta paikasta kuin liikuntatieteellinen, on tärkeää ymmärtää, jokapäiväisten asioiden merkitys. Kun pienet asiat pystytään tekemään joka viikko prosentin verran paremmin kuin edellisellä viikolla, niin ne tulevat viemään pitkässä juoksussa paljon eteenpäin. Inspiration Day: ssä tehtävien harjoitusten tavoitteena on, että hakija tulee tietoisemmaksi omista toimintatavoistaan ja löytää itselleen sopivia tapoja niiden kehittämiseksi. Näin ollen hakijan on mahdollista vaikuttaa omiin suorituksiinsa ja luoda mahdollisimman laadukas valmistautuminen", Aleksi toteaa.

Käytännönläheisiä harjoituksia päivittäisen työskentelyn kehittämiseksi

Tulemme tekemään Aleksin johdolla käytännönläheisiä harjoituksia, joissa hakija pääsee kokonaisvaltaisesti peilaamaan nykytilannettaan, omaa osaamistaan ja luomaan kuukausitasolle vietävän suunnitelman matkalleen kohti pääsykokeita. Mahtavaa että saamme Aleksin kaltaisen ammattilaisen vetämään harjoitusta jatko-opiskelupaikkaansa tavoitteleville nuorille, liikunnalle.fi :n perustaja, Kalle Harmaala iloitsee.

Päivä on osallistujilleen täysin ilmainen. Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen, sillä paikkoja on rajatusti. Varmista siis paikkasi syksyn inspiroivimmassa päivässä ja Ilmoittaudu nyt!