Historiallinen vuosi takana!

Tämänkertaisessa blogitekstissä pureudumme hieman tarkemmin viime kevääseen sekä taustoitamme tulevaa vuotta. Vinkkaa tekstistä kaverillesikin, jos tiedät hänen tähtäävän opiskelupaikaan Suomen ainoassa liikuntatieteellisessä tiedekunnassa!

Suomessa kesä vetelee viimeisiään, mikä on merkki lähestyvästä Liikunnalle.fi -valmennuskurssien startista! Ennen kuin katse siirretään täysin kohti tulevaa, katsotaan viime kevääseen ja hieman sitäkin pidemmälle. Vuosi 2018 oli valmennuskurssiemme osalta historiallisen menestyksekäs. Vuosi sitten syksyllä opintonsa aloitti hurja määrä kurssimme käyneitä opiskelijoita, joiden unelman toteuttamisessa olimme saaneet olla mukana.

Näistä lähtökohdista lähdimme rakentamaan viime kautta, tavoitteet asetettuna vieläkin korkeammalle. Teimme muutamia viilauksia valmennustemme sisältöön, jotta pystyisimme vieläkin paremmin vastaamaan kurssilaistemme toiveisiin. Homma polkaistiin ryminällä käyntiin syyskuun puolivälissä, ja saimmekin heti syksystä alkaen historiallisen suuren määrän motivoituneita hakijoita mukaan valmennuksiimme. Läpi viime kauden oli mahtavaa seurata, kun unelmaansa tavoittelevat kurssilaiset paiskivat hommia kehityskohteidensa sekä vahvuuksiensa parissa.

Ja kyllähän se kannatti!

Tänä syksynä liikuntatieteellisessä opintonsa aloittaa ennennäkemättömän suuri määrä Liikunnalle.fi -valmennuskurssin käyneitä opiskelijoita! Massiivisen suuret onnittelut näille useille kymmenille kurssimme käyneille tuleville maistereille, jotka toteuttivat unelmansa, ja joiden matkalla olemme saaneet olla mukana! Se on etuoikeus!

Liikunnalle.fi -valmennusten tarina alkoi vuonna 2014 yhdellä nettikurssilla, joten on miltei uskomatonta ajatella, missä tilanteessa olemme nyt. Tänä syksynä kaikista liikunnan yhteiskuntatieteiden, liikuntabiologian ja -pedagogiikan aloittavista opiskelijoista YLI 50 PROSENTTIA on käynyt valmennuskurssimme. Jättimäinen kiitos kaikille, olemme tehneet yhdessä aikamoista jälkeä!

 

Emme kuitenkaan ole vielä päätepysäkillä. Haluamme auttaa tulevanakin vuonna hakijoita tavoittelemaan rajojaan ja toteuttamaan unelmiaan. Ennen kaikkea haluamme tehdä sen vielä tehokkaammin ja siistimmin kuin koskaan ennen. Tulemme luomaan hieman jotain uutta ja erilaista, muuttamatta liikaa toimiviksi osoittautuneita toimintatapoja ja sisältöjä. Vuosien kokemus sekä kurssilaistemme palautteet ovat luoneet vahvan selkänojan toiminnalle.

Tulevan kauden valmistelut ovat hyvässä vauhdissa, jotta olemme jälleen syyskuussa valmiita vastaamaan kurssilaistemme vaatimuksiin. Tehdään tulevana vuonna entistäkin kovemmin hommia yhteisten tavoitteiden eteen, koska unelmat ovat sen arvoisia! Let’s get ready, kohta mennään taas nilkka suorana!

 

Kiitos, että saamme tehdä tätä!

Terveisin,

Liikunnalle.fi -tiimi